VIDEO MARKETING SA TELEMARKETINGOM

Ovo je servis iz ponude voice servisa, koji je pokazao najbolje rezultate u oblasti slanja ponude potencijalnim klijentima. Ovaj servis kombinuje tehniku video marketinga i telemarketinga. Razvijen je sa ciljem da prevaziđe probleme koje imaju ova dva servisa kada se koriste odvojeno.

Kako ovaj servis funkcioniše?

Svim potencijalnim klijentima se najprije pošalje putem e-mejla kratki video materijal (koji se postavi na našem ili youtube kanalu klijenta) koji oni mogu da pogledaju kada im to dogovara.

Ovaj servis funkcioniše na sledeći način: Željeni video materijalj najpre postavimo na naš ili YouTube kanal klijenta. Potom potencijalnim korisnicima Vaših proizvoda ili usluga šaljemo taj kratak video materijal putem e-maila. Na taj način, sve osobe koje su primile e-mail, imaju pristup potpunom reklamnom sadržaju u vrijeme koje njima odgovara. Također, e-mailovi koji sadrže video materijal, učinkovitiji su od običnog e-maila

Sve klijente, koji se ne jave odmah, pozivamo naknadno putem telemarketinga. Efekti i cijene slanja ponuda na ovaj način su daleko bolji nego bilo koji drugi vid obaviještavanja potencijalnih korisnika.

Ovaj model može da dosta pomogne oko pridobijanja kako fizičkih tako i pravnih lica, odnosno lica koji su zaposleni u tim kompanijama.


video telemarketing
KONTAKTIRAJTE NAS ZA DODATNE INFORMACIJE
Telefon: +387 33 660 181
Mail: info@fonliderplus.ba
Pratite nas na društvenim mrežama
x
Korišćenjem našeg sajta potvrdjujete da ste pročitali politiku privatnosti ovog sajta i da ste sa njom saglasni.
Za više detalja o politici privatnosti na ovom sajtu pogledajte ovu stranicu. Slažem se