Usluge

Kontakt centri i voice kampanje

Kompanija Fonlider plus je zastupnik engleske kompanije Sytel, koja je jedna od svjetskih lidera za usluge kontakt centara. Kontakt centar danas predstavlja centralno mjesto sprovođenja poslovne strategije organizacije u odnosu sa korisnicima. Oni više nisu ograničeni samo na velike organizacije, već su postali uobičajeni standard u kompanijama kojima je zadovoljstvo korisnika prioritet u poslovanju.

Mobilni marketing

Mobilni marketing je novi marketinški kanal koji omogućava veoma jednostavnu i brzu dvosmjernu komunikaciju između brendova i potrošača, bez obzira na doba dana i mesto na kojem se potrošač u tom trenutku nalazi. Također, uz posjedovanje odgovarajuće baze provjerenih potrošača, postoje zaista velike mogućnosti ciljanog reklamiranja, a u odnosu na njihove demografske podatke i potrošačke navike. Pored svega navedenog, mobilni marketing je dosta jeftiniji i lakši za pripremu, realizaciju i praćenje efikasnosti.

PREMIUM USLUGE

Ukoliko želite da naplatite dospjela potraživanja ili pružite korisnicima neophodne informacije, savjete, pomoć i na taj način izgradite dobar odnos sa njima, premium servisi naše kompanije idealan su izbor za Vas. Nudimo Vam kompletno rješenje za telefonske usluge s posebnom tarifom i dodatnom naplatom.

INTERNET MARKETING

Ukoliko znate da oko 2,8 miliona ljudi u BIH, a skoro 4 milijarde u svijetu, koristi internet svakodnevno, jasno Vam je da nije svejedno na koji način „nastupate“ online. Zbog toga, internet marketing postaje sve bitniji za ostvarivanje profitabilnosti preduzeća, jer Vam omogućava da, veoma povoljno i efikasno, povežete svoje proizvode i usluge sa krajnjim kupcima

KONTAKTIRAJTE NAS ZA DODATNE INFORMACIJE
Telefon: +387 33 660 181
Mail: info@fonliderplus.ba
Pratite nas na društvenim mrežama
x
Korišćenjem našeg sajta potvrdjujete da ste pročitali politiku privatnosti ovog sajta i da ste sa njom saglasni.
Za više detalja o politici privatnosti na ovom sajtu pogledajte ovu stranicu. Slažem se