O Nama


Fonlider plus je kompanija koja se od 2006. godine bavi pružanjem usluga iz oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija. Kvalitetnim radom i posvećenim pristupom izgradili smo regionalnu lidersku poziciju na polju primjene mobilnih i internet riješenja, kompleksnih riješenja za kontakt centre i savremenih govornih mašina. Pouzdanost, korektnost i posvećenost klijentima, temelji su na kojima počiva naša poslovna filozofija, po čemu nas klijenti prepoznaju, zbog čega nam ukazuju povjerenje i ostvaruju dugotrajnu saradnju.

Ko smo mi

Fonlider plus je kompanija specijalizovana za izradu softverskih rješenja u SMS, Voice i Web oblasti, za široke potrebe ili po posebnim zahtjevima i potrebama kompanija i korisnika.

Kompanija je registrovana kod RAK-a. Na istom polju imamo partnerstvo sa svim mobilnim operaterima koji posluju na teritoriji Bosne i Hercegovine: BH Telecom, M:TEL, HT ERONET , a sarađujemo i sa najvećim mobilnim operaterima širom Evrope.

Pored toga, Fonlider plus je i zastupnik kompanije Sytel za zemlje zapadnog Balkana, i to na polju Softdial Contact Center riješenja, koje se odlikuje najvišim performansama i efikasnošću izlazno (outbound) orijentisanih kontakt centara i kampanja.

Uslijed povećanog obima posla, a u cilju proširenja kapaciteta, Fonlider plus je 2015. godine izvršio akviziciju poslovnih i tehničkih kapaciteta kompanije Fonlider.

Našim klijentima stojimo uvijek na raspolaganju, bilo da je potrebno implementirati postojeća riješenja, razviti potpuno novo i njima prilagođeno jedinstveno riješenje, ili pružiti samo preporuku. Trudimo se da uvažimo specifične potrebe, ali i mogućnosti kojima klijenti raspolažu, a sve u cilju da dobiju potpuno riješenje, budu u koraku sa vremenom i ostvare dodatne profite. Pri tome, klijentima ne pružamo samo poslovna riješenja, već obezbjeđujemo i najbolju konverziju i promociju njihovih poslovnih ideja i projekata.

Ono što ponosno ističemo jeste da za klijente MI NISMO TROŠAK. Kroz saradnju sa nama, naši klijenti smanjuju postojeće troškove poslovanja ili ostvaruju veću zaradu, čime svojim aktivnostima daju dodatu vrijednost.

Naš tim

Zaposleni u kompaniji Fonlider plus svakodnevnim radom doprinose kreiranju novih rješenja i tehnologija koje klijentima olakšavaju komunikaciju sa potrošačima, pružaju komfor krajnjim korisnicima i daju dodatnu vrijednost poslovanju i životu.

Strateškim regrutovanjem i zadržavanjem isključivo najtalentovanijih i najposvećenijih kadrova, kreirali smo radno okruženje u kome inovacije, praćenje trendova i postavljanje novih i viših standarda u uslugama nikada ne izostaju, a rad je zasnovan i na stalnom usavršavanju naših kadrova.


Kompaniju čini veliki broj mladih i stručnih profesionalaca iz oblasti programiranja, menadžmenta, digitalnog marketinga, prodaje, dizajna, finansija i pravnih poslova, među kojima su inženjeri i ekonomisti različitih profila, marketing menadžeri, pravnici itd. O uspijehu Vaših projekata brinu naši projektni menadžeri, dok kompanija primjenjuje različite koncepte optimizacije, sve u cilju stalnog unaprijeđenja našeg rada i kvaliteta usluga za klijente i korisnike.

Težnja ka perfekciji u radu usmerena je prije svega, na zadovoljstvo klijenata. Naša najbolja reklama su klijenti koji su sarađivali sa nama, a koji potvrđuju uspješno realizovane projekte i nastavljaju saradnju na novim projektima. Danas, sa ponosom, možemo reći da sarađujemo sa preko četiri stotine partnera i klijenata širom Evrope.

Budite slobodni, kontaktirajte nas. Krenimo u budućnost zajedno.

Zašto mi?

Posjedujemo veliko znanje i iskustvo na polju telekomunikacija, naročito u domenu razvoja Voice i SMS servisa. Razvili smo i značajan broj kompleksnih internet aplikacija od kojih neke uključuju i korištenje custom streaming-a.
Uz naša rješenja i tehničku podršku uspješno posluje preko 400 kompanija.

Svoje poslovanje smo podredili svojim klijentima. U svakom trenutku znate da tim iskusnih profesionalaca radi za Vas. Slijedite primer uspješnih kompanija koje su svoje povjerenje ukazale nama.

Naši konsultanti će vam brzo i efikasno predstaviti rješenje kojim unapređujete svoje poslovanje. Uštedećemo Vam sate potrage za modelom koji će najbolje zadovoljiti Vaše potrebe i preporučiti Vam upravo ona rješenja koja će, sa minimum Vaših resursa, dati najplodnije rezultate. Uštedite vrijeme i resurse!

Nemojte ulagati vrijeme i novac u skupu opremu, softver i obuku, mi smo to vrijeme i novac već uložili za Vas. Na Vama je samo da nam predočite svoje potrebe i mi ćemo naći najbolje riješenje za Vas.
Mi nismo trošak. Naša naknada je daleko manja od uštede ili dodatne zarade koju ostvarujete u radu sa nama!

Partneri o nama
 • Suradnja sa poduzečem Fonlider plus nam je otvorila nove horizonte na svim segmentima. Njihova ekipa je bila promptna i pozitivna, tako da su bili svi zahtjevi riješeni u roku. Zahvaljujem se ekipi i nadam se još večoj saradnji.
  - Jernej Kenda, Novatel
 • "Hvala vam na izuzetnoj saradnji tokom nagradne igre "Dobro jutro, džezveri". Podrška vaše kompanije tokom ovog projekta je bila na vrhunskom nivou i od izuzetnog značaja. Bilo je zadovoljstvo sarađivati sa timom posvećenih profesionalaca kao što ste vi. Radujem se saradnji sa vama na nekom od narednih projekata."
  Vladimir Stijelja, Account Assistant, Kreativa Unlimited
 • Glavni adut ove kompanije je mlad, profesionalan i ambiciozan IT tim. Zadovoljstvo je raditi sa tako obrazovanim i kreativnim ljudima.
  - Goran Zečević, Business Outlook
 • Sa kompanijom “Fonlider plus” sarađujemo veoma uspešno na polju SMS i VOICE servisa. Reč je o veoma profesionalnoj, modernoj i ažurnoj kompaniji. Veliko je olakšanje kada za saradnika imate firmu, kojoj su Vaši ciljevi na prvom mijestu.
  Božidar Radetić, Telemon
 • Inovativnost, kreativnost i široko znanje o modernim tehnologijama su najveća prednost ove kompanije.
  - Zoran Tadić, IT Creator, Beograd
KONTAKTIRAJTE NAS ZA DODATNE INFORMACIJE
Telefon: +387 33 660 181
Mail: info@fonliderplus.ba
Pratite nas na društvenim mrežama
x
Korišćenjem našeg sajta potvrdjujete da ste pročitali politiku privatnosti ovog sajta i da ste sa njom saglasni.
Za više detalja o politici privatnosti na ovom sajtu pogledajte ovu stranicu. Slažem se